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Bistecchi a portafògghiu

Fàrisi tagghiari dû chiancheri quantu ffeddi di carni 'i viteddu si vôlunu, fini e a dui lassànnuli 'ccucchiati d'un latu, a libru apertu.

'Ntô menzu di ogni cùcchia mittìricci pizzudda di furmaggiu friscu e di filetti d' anciovi salati, e 'na ffedda di prusciuttu cottu; chiùdiri a portafògghiu e firmari di latu a latu cu 'na para 'i stuzzicadenti comu fùssiru spìnguli.

Mèttiri 'sti "portafogghi" 'nta tìgghia 'mburrata e passàrili a furnu pi giusta cuttura.

Bistecche a portafoglio

Farsi tagliare dal macellaio quante fette di carne di vitello si vogliono, sottili e a due a due lasciandole attaccate da un lato, a libro aperto.

Nel mezzo di ogni coppia mettere pezzettini di formaggio fresco e di filetti di acciughe salate, ed una fetta di prosciutto cotto; chiudere a portafoglio e fermare lateralmente con alcuni stecchini come fossero spilli.

Mettere questi' 'portafogli' , in una teglia imburrata e passarli a forno per giusta cottura.

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